Ik wil (ver)kopen

Als je een woning koopt of verkoopt kan je bij Woonwijzer Meetjesland terecht voor info over alles wat daarbij komt kijken.

Welke documenten en attesten moeten er zijn bij de verkoop van een woning? Wat is het verschil tussen verkoop uit de hand, verkoop via een immomakelaar en een openbare verkoop? En welke gevolgen brengt dit met zich mee voor koper en verkoper? Wat als je een woning koopt die verhuurd wordt? Is er verlaging van de registratierechten mogelijk? Zijn er daarnaast bijkomende verminderingen mogelijk zoals een abattement of meeneembaarheid van de registratierechten? Welke mogelijkheden zijn er om zo voordelig mogelijk te lenen bij de aankoop van de nieuwe woning… De woonadviseurs leggen je stap per stap alles uit.

Contacteer een woonadviseur

Meer info

U kunt steeds bij de adviseurs van Woonwijzer terecht.
Moeie 16a, 9900 Eeklo
Tel. 09 378 61 70

Mail ons

Handige links

Heel wat informatie is online te vinden. We willen je volgende betrouwbare websites meegeven:

Interessante websites

Ik ben (ver)huurder

Ik ben (ver)bouwer

Ik wil (ver)kopen

Ik wil aangepast wonen

Ik wil energie besparen

Ik bezit een leegstaand pand

Woonwijzer Meetjesland is een afdeling van SOM vzw in samenwerking met en met financiële steun van het Vlaamse Gewest, de Provincie Oost-Vlaanderen en de gemeenten / OCMW’s Aalter, Assenede, Eeklo, Kaprijke, Knesselare, Maldegem, Nevele, Sint-Laureins, Waarschoot, Wachtebeke en Zomergem

Som vzw
De Meerling
Som vzw
Som vzw
Som vzw
Som vzw
Bart MestdaghIk wil (ver)kopen